Van start
27 mei 2009 - Bunnik, Nederland
We voelen nu ook echt dat het tijd is om aan onze reis te beginnen: lange tijd van voorbereiding en een geweldig feest voor Henks's verjaardag en tevens afscheid van familie en vrienden maken ons klaar to take off. Om half 11 vertrekken we in zuidwestelijke richting (met een harde wind uit, jawel... zuidwestelijke richting....), uitgezwaaid door vrienden, buren en familie. We realiseren ons op dat moment nog niet zo goed dat we toch wel een hele lange tijd weg zijn. Nynke (onze jongste dochter) fietst deze eerste dag met ons mee. Heel gezellig. Gelukkig hebben we niet al te veel bagage bij ons, zodat we redelijk makkelijk tegen de wind in kunnen fietsen. Een leuke route over de Stakenberg, Putten, Leusden, den Treek, Zeist en dan zijn we om half 5 in Bunnik. Net voor een hoosbui binnen. Onderweg zien we pas echt hoeveel schade het noodweer van gisterochtend vroeg heeft aangericht: we hebben menig keer moeten slalommen over de fietspaden vanwege afgerukte takken en stukken van bomen. Een hartelijke ontvangst door onze kleindochter Eva laat ons nu voelen dat we haar ook al die weken niet zullen zien. Een stevige afscheidsknuffel van Marije en Nynke en een heerlijke maaltijd van Henkjan en Judith. Morgen een langere tocht voor de boeg dan vandaag (75 km). De weersberichten zijn beter en de wind lijkt ons beter gezind dan vandaag.
succes
Het is zover...wat bijzonder toch! Gelukkig begint deze dag in ieder geval met prachtig weer! Pap, doet de GPS-logger het goed?
Ook ik realiseer me nu dat het toch wel een hele poos duurt voordat ik jullie weer ga zien! Heel, heel veel plezier...geniet van deze prachtige tocht! Ik kijk uit naar jullie verslagen / ervaringen. We zullen jullie missen, dikke kus, Marije
Ook ik heb me aangemeld om jullie verhalen te kunnen lezen, ben heel erg benieuwd hoe jullie het zullen ervaren.
Een Kennis van mij heeft deze routen vanuit Zwitserland gelopen. De verhalen die ik van haar heb gehoord zijn echt geweldig. Onderweg zoveel leuke en lieve mensen die je tegenkomt, iedereen zal jullie met open armen ontvangen. Ze helpen je met het plakken van je band. Je kunt je lekker opfrissen en een energievolle maaltijd staat voor je klaar. Heel veel plezier samen, lekker liedjes zingen op de fiets, mooie foto’s maken en jullie ervaring natuurlijk met ons delen!
Dikke zoen, Lynn (collega van Marye :0)
Heelveel succes! Geniet van deze bijzondere ervaring. Ik kijkuit naar jullie verslagen..
René
Ik ben enorm trots op jullie, wat een uitdaging. Tot snel! kus kus
Hope your weather is as lovely as ours is it makes "life" easier and biking also!!.This is now your 2nd day andI gatherd from Henks father that you are somewhere in Belgium, did you sleep well last night? I got a lovely e-mail from Judy.Well till next time, Much love Hilde.XX
Graag volg ik jullie verslag en belevenissen. Een enorme uitdaging hoor zo'n tocht.
Ik wens jullie veel wind in de rug.
Hartelijke groet,
Cor